Volledig scherm
Maikel Harte in de kleedkamer van De Mythe in Goes. © Johan van der Heijden

Run op kaarten voor Maikel Harte

TERNEUZEN - ,,Het is echt ongelooflijk hoeveel mensen naar Maikel Harte willen", zegt Valerie Lievens, programmeur van Zeelandtheaters. De Zeeuwse cabaretier bleek donderdag, op de eerste dag van de kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen, duidelijk favoriet bij het publiek.

Harte speelt in december zijn eindejaarsvoorstelling De knop om. Deze is drie keer te zien in De Mythe in Goes, twee keer in de Schouwburg in Middelburg en vier keer in het Scheldetheater in Terneuzen.

Donderdag aan het eind van de middag waren de voorstellingen in Goes en twee in Terneuzen zo goed als uitverkocht. Ook de andere voorstellingen gaan hard. Dat betekent dat op de eerste dag al naar schatting 4500 kaarten voor Harte waren verkocht.

Andere populaire voorstellingen zijn die van Youp van ‘t Hek (30 en 31 augustus in De Mythe in Goes), Najib Amhali (van 20 tot en met 22 februari drie avonden achter elkaar in het Scheldetheater in Terneuzen) en Brigitte Kaandorp (op 25 februari in Terneuzen). De totale belangstelling is volgens Lievens vergelijkbaar met vorig jaar.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement