Protesten van eigenaars van chalets en stacaravans van Roompotpark Zeebad Breskens.
Volledig scherm
Protesten van eigenaars van chalets en stacaravans van Roompotpark Zeebad Breskens. © Harmen van der Werf

Roompot kon staanplaatshouders in Breskens en Nieuwvliet-Bad ‘niet eerder inlichten’

BRESKENS - Roompot kon eigenaren van chalets en stacaravans in Breskens en Nieuwvliet-Bad pas in december melden dat ze hun staanplaats eind 2020 verliezen, omdat er niet eerder volledige duidelijkheid was over nieuwbouwplannen. Dat laat Roompot-woordvoerder Baptiste van Outryve weten in reactie op de grote onrust die is ontstaan onder de staanplaatshouders.

 1. 
Ongemak over donorconceptie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

  Ongemak over donorcon­cep­tie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

  Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.
 2. Pip relaxt: ,,Het is belangrijk om tijdens de examenweek ook af en toe tijd voor jezelf te pakken.”
  BLOKKEN EN ZWETEN | MET VIDEO

  Pip relaxt: ,,Het is belangrijk om tijdens de examenweek ook af en toe tijd voor jezelf te pakken.”

  ZONNEMAIRE - Pip van Slooten (17) uit Zonnemaire heeft een dagje ‘vrij’ van haar eindexamens. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat ze er niet mee bezig is, maar pakt wel even een relaxmomentje in de tuin. ,, Het is lekker weer, het is belangrijk om tijdens de examenweek ook af en toe wat tijd voor jezelf te pakken. Minimaal 1x per dag. Ik kan eigenlijk niet functioneren als ik dat niet zou doen.”