Hoofdkantoor van Roompot Vakanties in Goes.
Volledig scherm
Hoofdkantoor van Roompot Vakanties in Goes. © Marcelle Davidse

Roompot en reisorganisatie Sunweb bundelen krachten

GOES - Roompot Vakanties en reisorganisatie Sunweb Group gaan samenwerken. Sinds vrijdag kunnen klanten via Sunweb vakantiewoningen op één van de vijftig Roompot-parken en -resorts boeken.

Sinds het kabinet de corona-maatregelen heeft versoepeld, ziet Roompot de vraag naar vakanties in eigen land, België en Duitsland sterk toenemen. Dezelfde tendens merkt Sunweb Group ook onder haar reizigers op. Roompot en Sunweb waren al langer in gesprek. Door de uitbraak van het corona-virus en daarop volgende beperkingen is de meerjarige samenwerking versneld tot stand gekomen.  Mogelijk wordt de samenwerking in de toekomst verder uitgebreid.

Door de krachtenbundeling met Roompot biedt Sunweb voor het eerst ook binnenlandse reizen aan. De reisorganisatie begint met vakantiewoningen in Nederland, maar zodra er meer mogelijkheden zijn om te reizen naar België en Duitsland, zal ook dit aanbod te boeken zijn. Roompot, dat zijn hoofdkantoor in Goes heeft, is de grootste aanbieder van vakantiewoningen in Nederland.