Het aanleggen van nieuw asfalt.
Volledig scherm
Het aanleggen van nieuw asfalt. © ANP

Rondweg Oostburg week lang 's nachts dicht

OOSTBURG - Vanwege asfalteringswerkzaamheden is de Rondweg Oostburg (N253) tussen de rotonde Oude Haven en de rotonde Maaidijk vanaf maandag  's nachts afgesloten. De afsluiting geldt niet tijdens de nachten van het volgende weekend.

De werkzaamheden vinden plaats tussen 19.00 en 06.00 uur en worden uitgevoerd door H4A in opdracht van de Provincie Zeeland. Tussen 06.00 en 19.00 uur is de hoofdrijbaan geopend voor verkeer. Gedurende de werkzaamheden zijn er verschillende omleidingsroutes.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. 12-jarige jongens op rooftocht in Middelburg; naast rugzak stelen ze ook milkshake en frietjes

    12-jarige jongens op rooftocht in Middelburg; naast rugzak stelen ze ook milkshake en frietjes

    MIDDELBURG - De twee 12-jarige jongens uit Middelburg die gisteravond zijn aangehouden voor het bestelen van een 11-jarige jongen met geweld hebben nog meer op hun kerfstok. Terwijl ze door de politie werden gezocht, beroofden ze ook nog eens twee jongens van hun frietjes en milkshake. Het onderzoek loopt nog, maar de twee worden verdacht van het plegen van beroving met geweld en poging beroving.