Volledig scherm
. © Ernst Jan Rozendaal

Ride for the Roses van start in Terneuzen

TERNEUZEN - De meeste tourfietsers van de 3000 die vandaag de Delta Ride for the Roses rijden zijn om 9 uur zaterdagochtend van start gegaan. Dat gebeurde traditioneel na het zingen van het liedje The Rose van Bette Middler.

Het is de derde keer dat de Ride in Zeeuws-Vlaanderen wordt gereden. De afgelopen twee jaar op zondag omdat de dag ervoor de toertocht rond Goes plaatsvond, dit keer op zaterdag omdat de landelijke Ride for the Roses in september vanuit Goes begint.

Het duurde een goede 10 minuten voor de fietsers die de 120 of de 80 kilometer rijden weg waren van de Markt in Terneuzen. Later op de ochtend vertrekken de fietsers voor de 50 en 25 kilometer.

Volledig scherm
. © Ernst Jan Rozendaal
Volledig scherm
. © Ernst Jan Rozendaal
BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Vers vogelzaad en nieuw potje pindakaas: tuinvogeltelling is vreetfestijn, met boomklever als toetje voor de teller
    PREMIUM

    Vers vogelzaad en nieuw potje pindakaas: tuinvogel­tel­ling is vreetfes­tijn, met boomklever als toetje voor de teller

    TERNEUZEN - Misschien komt het doordat ik aan de rand van een bos woon. Wie weet zijn ze suïcidaal en zoeken ze expres de tuin op waar geregeld een kat rond scharrelt. Of zou het toch het voer aan mijn schutting zijn, waardoor elke dag tientallen vogels door mijn tuin vliegen? Hoe dan ook, als je dagelijks zo veel gefladder in je eigen achtertuin ziet, word je vanzelf fan van de beestjes. Dus zit er voor verslaggever Bob Maes niks anders op dan meedoen aan de Nationale Tuinvogeltelling.