Rianne Meersschaert kreeg al op jonge leeftijd de diagnose MS. Ze doet mee aan een een actie, waarmee ze samen met 33 teamgenoten 50 km gaat afleggen om geld op te halen voor onderzoek naar MS en de behandeling daarvan.
Volledig scherm
PREMIUM
Rianne Meersschaert kreeg al op jonge leeftijd de diagnose MS. Ze doet mee aan een een actie, waarmee ze samen met 33 teamgenoten 50 km gaat afleggen om geld op te halen voor onderzoek naar MS en de behandeling daarvan. © Pix4Profs / Jan Stads

Rianne (35) uit Hulst heeft MS: ‘Mij krijgen ze niet klein’

In de bloei van haar leven kreeg Rianne Meersschaert (35) uit Hulst de diagnose MS. Maar bij de pakken neer gaan zitten? Dat doet ze niet. In plaats daarvan zet ze zich in voor onderzoek naar de zenuwziekte en de behandeling daarvan. Deze maand haalt ze ruim 20.000 euro op met de inzamelingsactie, ‘The May 50k’.

  1. Eis: acht maanden cel voor Axelaar voor inrijden op dronken plaatsgenoot
    PREMIUM

    Eis: acht maanden cel voor Axelaar voor inrijden op dronken plaatsge­noot

    MIDDELBURG - Officier van justitie Wilfred Suijkerbuijk was donderdag nog redelijk genadig met zijn strafeis tegen de 23-jarige L. M. uit Axel: acht maanden cel en een rijverbod voor negen maanden. De tien maanden cel die M. nog van een eerder vonnis boven het hoofd hingen, had Suijkbuijk er ook nog bij kunnen eisen, maar hij gaf M. nog een kans door zijn eerder opgelegde proeftijd met een jaar te verlengen.