Installaties op het terrein van recyclingbedrijf Heros in Sluiskil-Oost voor de verwerking en het scheiden van bodemassen uit vuilverbrandingsovens.
Volledig scherm
PREMIUM
Installaties op het terrein van recyclingbedrijf Heros in Sluiskil-Oost voor de verwerking en het scheiden van bodemassen uit vuilverbrandingsovens. © WACONimages

Recyclingbedrijf Heros in Sluiskil-Oost kan na vijf jaar terrein eindelijk uitbreiden

SLUISKIL - Het recyclingbedrijf Heros in Sluiskil-Oost kan eindelijk uitbreiden. Aan het bedrijfsterrein dat al vijfenveertig hectare groot is, wordt aan de noordzijde, richting de brug van Sluiskil, acht hectare toegevoegd. Dat stelt Heros in staat de verwerking van bodemassen uit vuilverbrandingsovens verder te verfijnen.

 1. Gratis koffie en een praatje in De Koperen Tuin
  PREMIUM
  column Jan Vantoortelboom

  Gratis koffie en een praatje in De Koperen Tuin

  Afgelopen zaterdag en zondag had ik het geluk twee keer 15 minuten te mogen optreden in een literaire avond georganiseerd door De Baaierd. De eerste keer was in het Ledeltheater in Oostburg, de tweede keer in het filmtheater in Zierikzee. Leuke locaties. De Baaierd breekt literaire potten en is een initiatief van drie letterkundige powervrouwen: Joyce Pijnenburg (Bureau De Filosoof), Marloes Matthijssen (elizee tekst & idee) en Anna de Bruyckere (stadsdichter van Middelburg in 2018/19). Op de website staat: ‘De Baaierd is een broedplaats, podium en herberg voor de letteren in de breedste zin des woords – door vele soorten Zeeuwen, en vóór vele soorten Zeeuwen’.
  Goes, Oostburg, Zierikzee
 2. Roy Mulder is na blessureleed op de weg terug: ‘Van een club die zo bruist, wil je onderdeel zijn’
  PREMIUM

  Roy Mulder is na blessure­leed op de weg terug: ‘Van een club die zo bruist, wil je onderdeel zijn’

  Het was een mooi tafereel vorige week, voorafgaand aan de kampioenswedstrijd van Kloetinge. Terwijl zijn ploeggenoten bezig waren met de warming-up, stuurde Roy Mulder onbewust een bemoedigend signaal over zijn herstelproces na een ernstige knieblessure de wereld in. Hij hield in zijn ‘gewone’ kloffie dicht bij de middencirkel minutenlang een balletje hoog. ,,Ik hoop in augustus weer te kunnen aansluiten bij de selectie’’, zegt Mulder.
  Kloetinge