Volledig scherm
© Thinkstock

Postagentschap Biervliet verhuist naar zorgcentrum

BIERVLIET - Pakketjes afhalen of versturen blijft mogelijk in Biervliet. Het postagentschap van Biervliet verhuist waarschijnlijk naar woonzorgcentrum Ter Walle.

Het huidige postagentschap zit in ’t Winckeltje aan de Burgemeester Maarleveldstraat. Dat sluit eind januari de deuren, omdat eigenaresse Hanny Nijssen ermee stopt. Biervliet dreigde daarmee ook het servicepunt van Post NL kwijt te raken.

De eigenaren van de seniorenappartementen aan de Ter Wallestraat, Paulien en Maarten van de Wege, zijn nog in onderhandeling met Post NL over de overname van het agentschap, maar hebben goede hoop dat ze in februari kunnen beginnen.  De gemeente Terneuzen heeft vorige week een omgevingsvergunning afgegeven om in Ter Walle een winkel te mogen openen. Die zou in het zaaltje, op de plek van de oude keuken, moeten komen. Behalve het postagentschap is de weg dus vrij voor verkoop van andere artikelen. Of ze dat gaan doen en wat dan, kon Maarten van de Wege nog niet zeggen. ,,We willen beginnen met de post. De rest is iets voor de toekomst.”

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement