De politie is op zoek naar de eigenaar of eigenaren van enkele goederen die dit weekeinde werden gevonden bij twee verdachten van een reeks vernielingen in Terneuzen.
Volledig scherm
De politie is op zoek naar de eigenaar of eigenaren van enkele goederen die dit weekeinde werden gevonden bij twee verdachten van een reeks vernielingen in Terneuzen. © Poltie

Politie zoekt eigenaar van gestolen goederen

TERNEUZEN - De politie is op zoek naar de eigenaar of eigenaren van enkele goederen die dit weekeinde werden gevonden bij twee verdachten van een reeks vernielingen in Terneuzen.

 1. Robesin vraagt Kamer om onderzoek naar Hedwigepolder
  PREMIUM

  Robesin vraagt Kamer om onderzoek naar Hedwigepol­der

  HOEK - Oud-Statenlid Johan Robesin (1942) uit Hoek wil dat de Tweede Kamer een parlementair onderzoek gaat doen naar de besluitvorming rond de ontpoldering van de Hedwigepolder. Hij dient daartoe donderdag 4 februari een petitie in waarin hij de Kamer voorstelt een parlementaire ondervraging mogelijk te maken, waarbij alle betrokkenen - (oud-)politici, ambtenaren, belanghebbende particulieren, organisaties - onder ede worden gehoord. Alle 150 Kamerleden krijgen die dag meteen ook een exemplaar van zijn dan te verschijnen boek ‘Alles voor de Hertogin'.
 1. Familie kampt met erfelijke zeldzame longziekte: 'De ziekte is keihard'
  Play

  Familie kampt met erfelijke zeldzame longziekte: 'De ziekte is keihard'

 2. Ernst Kuipers waarschuwt voor dominantie Britse coronavariant
  Play

  Ernst Kuipers waarschuwt voor dominantie Britse coronavari­ant