Volledig scherm
Onderzoek op de plek waar de vrouw werd gevonden © HV Zeeland

Politie toont foto van overleden vrouw Westdorpe in Opsporing Verzocht

Update 20.45 uurWESTDORPE - De politie tast nog steeds in het duister wie de overleden vrouw is die zaterdag in Westdorpe is gevonden. Dinsdagavond werd een foto van haar getoond in het televisieprogramma Opsporing Verzocht.

Er wordt nauw samengewerkt met Belgische collega's om haar identiteit te achterhalen, daarom werd het programma ondertiteld in het Frans. Er zijn geen persoonlijke spullen bij het lichaam aangetroffen. De vrouw heeft meerdere operaties ondergaan. Zo is onder meer haar baarmoeder en galblaas verwijderd.

Foto's van de vrouw zijn te zien op de website van Opsporing Verzocht. Er kwam 1 tip binnen.

Het totaal aantal tips staat nu op 23, maar geen enkele zegt iets over haar identiteit. De vrouw is met geweld om het leven gebracht, dat maakt de politie op uit de verwondingen die op het lichaam zijn aangetroffen. Ze werd gevonden in een weiland aan de Sint Anthoniekade, niet ver van de grens met België. De vrouw was daar zonder kleding achtergelaten. 

Het politieteam, dat uitgebreid onderzoek heeft gedaan in de omgeving van het weiland, hoopt dat mensen die meer weten zich melden. ‘Het móet zo zijn dat iemand haar mist‘’, schrijft de politie in een bericht dat vandaag is uitgestuurd. De Nederlandse politie werkt nauw samen met collega's uit België. 

Het signalement van de vrouw: blank, tussen de 50 en 65 jaar oud, kort rossig haar, normaal postuur, 1.65 tot 1.70 meter lang, geen sieraden of tatoeages.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement