Volledig scherm
Rechercheurs van de forensische dienst zijn bezig met onderzoek. © Peter Nicolai

Politie: ‘Duitse Monika Ritschel is niet de vermoorde vrouw in Westdorpe’

VLISSINGEN - De Duitse Monika Ritschel is niet de vermoorde vrouw in Westdorpe. Dit heeft de politie vandaag bekendgemaakt op Twitter. 

De politie is blij dat mensen meedenken, maar via Whatsapp kwamen zoveel tips over de Duitse vrouw binnen, dat is besloten om dit gerucht via Twitter te ontkrachten. De mogelijkheid dat ze het is is wel onderzocht, maar het blijkt niet om dezelfde persoon te gaan.

Vorige week werd in het televisieprogramma Zomer met Art nog bekendgemaakt dat de politie tot dusver 300 tips heeft binnengekregen over de vermoorde onbekende vrouw die in juni in Westdorpe werd gevonden en dinsdag in Terneuzen is begraven. 130 daarvan zijn binnengekomen nadat afgelopen weekend bekend werd dat ze is doodgeschoten. 

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Radicaal idee moet Zeeland wapenen tegen stijgende zeespiegel: ‘Splijt Oosterschelde met een dam!’
    PREMIUM
    VIDEO

    Radicaal idee moet Zeeland wapenen tegen stijgende zeespiegel: ‘Splijt Ooster­schel­de met een dam!’

    COLIJNSPLAAT - Het is een radicaal idee. Splits het Nationaal Park Oosterschelde in het midden door een dam. Behoud het water ten westen van de Zeelandbrug als natuurgebied. Laat het oostelijk deel langzaam verzoeten, zodat de landbouw royaal over zoet water kan beschikken. Leg op de dam naast de Zeelandbrug twee rijbanen aan en voìla, er ligt een vierbaansweg tot aan Zierikzee. Het idee van Siebe Kramer, voorzitter Nationaal Park Oosterschelde, krijgt veel bijval.