Volledig scherm
De PIT-voorzitter Michel Cornet aan de vernieuwde bar van het Podium in Terneuzen (PIT). © De PIT

Podium De PIT in Terneuzen heropent in een nieuw jasje

TERNEUZEN - Podium De PIT in Terneuzen heropent in een compleet nieuw jasje. Een grote groep vrijwilligers heeft er afgelopen zomer hard aan gewerkt.

De eerste activiteit is vrijdag vanaf 20.00 uur, de inmiddels haast traditionele Pubquiz. Teams met maximaal vijf deelnemers kunnen eraan meedoen. Deelname kost vijf euro. Nog drie Pubquizzen zijn dit jaar geprogrammeerd.

Trillende baslijnen

Hoogtepunt van het openingsweekend is zaterdag, vanaf 22.00 uur. De PIT belooft onder de titel Bass Mountain een feest ‘met Trap- en Dubstep-klassiekers, vol ambiance met trillende baslijnen en een bescheiden, maar nostalgische terugblik op de afgelopen tien jaar'. Want zo lang bestaat het Podium in Terneuzen, afgekort De PIT, ondertussen.

Het bestuur van De PIT vond het jubileum een prima reden de zaal, het café en het buitenplein een nieuwe look te geven. ,,We hopen dat dit", aldus voorzitter Michel Cornet, ,,een duidelijk signaal naar buiten toe is dat wij klaar zijn voor een hernieuwde samenwerking met onze omgeving, als deel van de Terneuzense uitgaanswereld.”

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. 5 oktober: Britse bluesgitarist Danny Bryant in Porgy en Bess in Terneuzen

    5 oktober: Britse bluesgita­rist Danny Bryant in Porgy en Bess in Terneuzen

    Op zaterdag 5 oktober speelt de Britse bluesgitarist Danny Bryant in Porgy en Bess in Terneuzen. Al meer dan vijftien jaar maakt deze blueslegende op overtuigende wijze furore in de Europese bluesscene. Hoewel Bryant diepe wortels in de blues heeft, laat hij zich niet beperken door de grenzen van het genre. Hij heeft zich dan ook ontwikkeld tot een singer-songwriter die zijn heftige gitaaruitbarstingen handig combineert met subtiele emotionele ontboezemingen. De aanvang van het optreden is om 20.30 uur en kaarten zijn te verkrijgen via de website van Porgy en Bess: www.porgyenbess.nl.