Emiel Lernout, medewerker van Morres, helpt de medewerkers van de Boozyshop nu het daar razend druk is.
Volledig scherm
PREMIUM
Emiel Lernout, medewerker van Morres, helpt de medewerkers van de Boozyshop nu het daar razend druk is. © Anne Hana

Personeel Morres helpt mee bij webwinkel Boozyshop in Hulst: zelfbruiner is niet aan te slepen

HULST -  Webwinkel Boozyshop in Hulst heeft het razend druk met de verkoop van cosmetica, terwijl bij  het bij ‘overbuur’ Morres juist rustig is. De twee bedrijven helpen elkaar: personeel van de woonwinkel werkt sinds deze week mee bij Boozyshop.

De verkoop van haarverf in opvallende kleuren, zelfbruiner, nagellak en huidverzorgingsproducten gaat door het plafond bij Boozyshop. De webwinkel in cosmetica zag het aantal bestellingen de afgelopen weken verdriedubbelen. ,,Mensen zijn zichzelf goed aan het verzorgen thuis”, verklaart Maaike Ducarmon. ,,Dit is hét moment om iets uit te proberen, zoals een zelfbruiner of blauwe haarverf. En ook de haarverfverwijderaar verkoopt goed.” De webwinkel van Maaike en Koen Ducarmon, met zo’n dertig man in dienst, komt momenteel handjes tekort. Een paar jaar geleden waren er nog 31.000 geregistreerde klanten, nu is dat inmiddels een half miljoen. 

 1. Laatste ritje komt stuntman Rico duur te staan: ‘Tja, de politie kan niet blijven waarschuwen’
  PREMIUM

  Laatste ritje komt stuntman Rico duur te staan: ‘Tja, de politie kan niet blijven waarschu­wen’

  SCHARENDIJKE - Dat hij het braafste jongetje van de klas niet is, weet hij zelf ook wel. Rico de Jonge springt van hoge bruggen en drift er regelmatig op los met één van zijn auto's. Soms gaat dat goed, maar vaak ook mis. Zoals zaterdagmiddag op de Brouwersdam, waar hij het gestunt moest bekopen met drie bekeuringen van bij elkaar zo'n 1000 euro en een verplichte rijvaardigheidscursus. ,,Tja, de politie kan niet blijven waarschuwen, hè.”
 2. Drukte op Zeeuwse stranden ‘gezellig, maar beheersbaar’, ook Belgen komen niet massaal
  video

  Drukte op Zeeuwse stranden ‘gezellig, maar beheers­baar’, ook Belgen komen niet massaal

  VLISSINGEN - De zon schijnt volop, er staat een lekker windje ter afkoeling, en dan is het ook nog eens een feestdag. Je zou dus verwachten dat de Zeeuwse stranden weer vol zouden liggen. Toch zijn er volgens de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) ‘geen signalen’ dat het gevaarlijk druk is op recreatieplaatsen. In de grensplaatsen Hulst en Sluis is ook geen sprake van overmatig veel Belgenbezoek.