Yannick (r) en Piet Mahu aan de bar van het nieuwe paviljoen van Bar Goed.
Volledig scherm
PREMIUM
Yannick (r) en Piet Mahu aan de bar van het nieuwe paviljoen van Bar Goed. © Camile Schelstraete

Paviljoen Bar Goed verrijst aan het ‘Ibiza van de Schelde’

PERKPOLDER -  Wat krijg je als je vijftien zeecontainers en een creatief brein bij elkaar zet? Een modern paviljoen aan zee, laat Yannick Mahu van Bar Goed zien. 

Op het oude veerplein, bij het strandje van Perkpolder, wordt sinds januari gebouwd aan het paviljoen van Bar Goed.  In 2016 begon Bar Goed als een pop-up bar, die open was bij goed weer. Het concept van Yannick en Piet Mahu sloeg aan, het ‘Ibiza aan de Schelde’ trok de afgelopen jaren heel wat publiek. Yannick: ,,Er komen mensen die hier voor hun gevoel even op vakantie zijn.” De volgende stap is een vast paviljoen, dat dagelijks geopend is, in zowel zomer als winter. 

 1. Laatste ritje komt stuntman Rico duur te staan: ‘Tja, de politie kan niet blijven waarschuwen’
  PREMIUM

  Laatste ritje komt stuntman Rico duur te staan: ‘Tja, de politie kan niet blijven waarschu­wen’

  SCHARENDIJKE - Dat hij het braafste jongetje van de klas niet is, weet hij zelf ook wel. Rico de Jonge springt van hoge bruggen en drift er regelmatig op los met één van zijn auto's. Soms gaat dat goed, maar vaak ook mis. Zoals zaterdagmiddag op de Brouwersdam, waar hij het gestunt moest bekopen met drie bekeuringen van bij elkaar zo'n 1000 euro en een verplichte rijvaardigheidscursus. ,,Tja, de politie kan niet blijven waarschuwen, hè.”
 2. Drukte op Zeeuwse stranden ‘gezellig, maar beheersbaar’, ook Belgen komen niet massaal
  video

  Drukte op Zeeuwse stranden ‘gezellig, maar beheers­baar’, ook Belgen komen niet massaal

  VLISSINGEN - De zon schijnt volop, er staat een lekker windje ter afkoeling, en dan is het ook nog eens een feestdag. Je zou dus verwachten dat de Zeeuwse stranden weer vol zouden liggen. Toch zijn er volgens de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) ‘geen signalen’ dat het gevaarlijk druk is op recreatieplaatsen. In de grensplaatsen Hulst en Sluis is ook geen sprake van overmatig veel Belgenbezoek.