Optreden van folkbroers in Oostburg is doordrenkt van lief en leed

interviewEerst een tijdje schrijven, daarna richting studio en dan op tournee! De tweelingbroers Sander en Arnout Brinks (35), beter bekend als het folkduo Tangarine uit Zwolle, hadden het vorig jaar prima gepland. Totdat 't huwelijk van Arnout op de klippen liep en Sander 'opeens' vader werd. Niet zo gek dus dat Because of You, hun vijfde album, doordrenkt is van lief en leed. Vrijdag staan ze in het Ledeltheater.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. 1 augustus: Gipsy flamenco gitaarconcert in Cadzand

    1 augustus: Gipsy flamenco gitaarcon­cert in Cadzand

    Manito en Frank de Kleer geven weer een gipsy flamenco gitaarconcert in de Mariakerk in Cadzand. Manito bespeelt de Spaanse gitaar. De Kleer is al vanaf zijn jeugd geraakt door gipsy muziek en is geïnspireerd door gitaristen zoals Django Reinhardt en Barney Kessel. Het concert wordt op donderdag 1 augustus twee keer gegeven. De concerten vinden plaats van 11.30 uur tot 12.15 uur en van 13.30 uur tot 14.15 uur. Toegang is gratis. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.