Rechtbanktekening van de verdachte van de moord op een 78-jarige vrouw op appartementencomplex Parc Zonnehove in Oostkapelle.
Volledig scherm
PREMIUM
Rechtbanktekening van de verdachte van de moord op een 78-jarige vrouw op appartementencomplex Parc Zonnehove in Oostkapelle. © Nicole van den Hout

Openbaar Ministerie eist 11 jaar cel tegen verdachte voor neersteken vrouw in Oostkapelle

UPDATEMIDDELBURG - Tegen de verdachte van het neersteken van een vrouw in Oostkapelle - nu bijna twee jaar geleden - is 11 jaar cel geëist. E.F. (58) heeft het slachtoffer gestoken, aldus de officier van justitie. Tegen F. pleiten gevonden dna-sporen, en het feit dat hij regelmatig woorden had met het slachtoffer. De advocaat van F. vindt het bewijs niet overtuigend en wil dat haar cliënt onmiddellijk wordt vrijgesproken en vrijgelaten. De rechter heeft dat afgewezen.

  1. TERUGLEZEN | Een Kustmarathon met verrassende winnaars, en ook weer veel afzien
    Liveblog Kustmarathon

    TERUGLEZEN | Een Kustmara­thon met verrassen­de winnaars, en ook weer veel afzien

    Danny Huibregtse heeft de 19e editie van de Kustmarathon gewonnen. De loper uit Westkapelle bouwde zijn race sterk op en passeerde in de laatste meters pas Luuk Metselaar uit Utrecht, die vrijwel de gehele wedstrijd solo aan kop had gelopen. Bij de dames ging het goud naar Jana Kappenberg, een 43-jarige Duitse. Kappenberg liep onbedreigd van start tot finish op kop en kon door geen enkele andere dame bedreigd worden. Dit liveblog is afgesloten, maar u kunt uiteraard nog wel teruglezen.