Volledig scherm
Het voormalige pand van de Rabobank in Sluis wordt getransformeerd tot appartementencomplex. © VG Architecten

Op de bank in een bank; voormalige Rabobank Sluis wordt appartementencomplex

Sluis - Op de bank in een bank; binnenkort kan er gewoond worden in het voormalige Rabobankgebouw  in Sluis. Het pand aan de Sint Annastraat komen appartementen en kantoor- of winkelruimtes.

Bedrijf SA Invest is initiatiefnemer van de bouw van acht appartementen en evenzoveel penthouses. De appartementen op de eerste verdieping hebben woonoppervlaktes van 86 tot 148 vierkante meter. De penthouses met terras beslaan zelfs twee verdiepingen.

Boetiekjes

In de kelder komt een ondergrondse parkeerkelder met achttien parkeerplaatsen en er zijn buiten tien parkeerplaatsen. Op de begane grond komt ruimte voor een commerciële invulling, met een totale oppervlakte van achthonderd vierkante meter. De ruimtes worden in eerste instantie aangeboden voor kleinschalige boetiekjes, bedrijfsruimtes of praktijkruimtes. Het ontwerp is van VG-architecten. De bouw wordt uitgevoerd door H4A. Als verkopende partij treedt makelaarskantoor De Dobbelaere Makelaars uit Oostburg op. De verkoop is inmiddels gestart en er wordt gerekend op een bouwtijd van ruim een jaar.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement