Burgemeestersontbijt met burgemeester Marga Vermue en leerlingen van basisschool De Berenburcht uit Oostburg.
Volledig scherm
Burgemeestersontbijt met burgemeester Marga Vermue en leerlingen van basisschool De Berenburcht uit Oostburg. © Peter Nicolai

Ontbijten met de burgemeester in de burgerzaal van Oostburg

OOSTBURG - Deze keer geen bruidsparen in de burgerzaal van het stadhuis in Oostburg, maar feestelijk gedekte tafels met bruine bolletjes en gezond beleg. Groep 6/7 van basisschool De Berenburcht uit Oostburg had donderdagochtend de eer te ontbijten met burgemeester Marga Vermue van Sluis. 

Tijdens de week van het Nationaal Schoolontbijt wordt ook het Burgemeestersontbijtje gehouden. Is het ontbijt op schooldagen nogal vaak een haastklus, nu ging het er ontspannen aan toe. Het thema was dit jaar dan ook: Neem de tijd voor je ontbijt.

  1. 12-jarige jongens op rooftocht in Middelburg; naast rugzak stelen ze ook milkshake en frietjes

    12-jarige jongens op rooftocht in Middelburg; naast rugzak stelen ze ook milkshake en frietjes

    MIDDELBURG - De twee 12-jarige jongens uit Middelburg die gisteravond zijn aangehouden voor het bestelen van een 11-jarige jongen met geweld hebben nog meer op hun kerfstok. Terwijl ze door de politie werden gezocht, beroofden ze ook nog eens twee jongens van hun frietjes en milkshake. Het onderzoek loopt nog, maar de twee worden verdacht van het plegen van beroving met geweld en poging beroving.