Volledig scherm
De Aldi in Hulst verhuist naar een nieuw onderkomen. © Wikipedia

Nog twee weken, dan gaat de nieuwe Aldi in Hulst open

HULST - Even stond de opening van de nieuwe Aldi in Hulst op losse schroeven, door gesteggel met buurman Albert Heijn. Nu dat achter de rug is, is de bouw van de budgetsuper aan het Stationsplein bijna voltooid. De opening is woensdag 25 september om 7.45 uur. 

Aldi en Albert Heijn troffen elkaar twee weken geleden in de rechtbank van Middelburg. Albert Heijn wilde onder de afspraak uit dat de twee supermarkten een uitrit zouden delen en vond het niet eerlijk dat de parkeervakken van de Aldi dertig centimeter breder dan die van AH zouden worden. Aldi wilde een snelle oplossing, anders zou de opening van de nieuwe winkel vertraging op kunnen lopen. Uiteindelijk bereikten de buren een compromis: de gezamenlijke uitrit komt er en ook AH krijgt bredere vakken.

Aldi kan daardoor weer vooruit kijken. De nieuwe winkel gaat 25 september open. Het pand van ongeveer 1.500 vierkante meter groot is voorzien van de nieuwste duurzaamheidssnufjes. Zo wordt de winkel verwarmd met de teruggewonnen warmte die door de koelingen wordt uitgestoten. Op het dak liggen zonnepanelen.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement