Volledig scherm
Kris Kross Amsterdam komt naar Vestrock in Hulst. © SEN

Nieuwe namen voor driedaags Vestrock. Junior gaat op in Vestrock en wordt familiedag

HULST - Vestrock duurt voortaan drie dagen, Vestrock Junior gaat vanaf dit jaar namelijk op in Vestrock. ,,De zondag blijft een dag met een familiekarakter maar we zetten het niet meer neer als een apart festival”, laat organisator Marcel Verhaar weten. 

 In de praktijk bleek het onderscheid tussen Vestrock en Vestrock Junior niet altijd duidelijk, licht Verhaar toe. ,,Daarom vonden we het zinvol vonden om het als één festival neer te zetten. En natuurlijk is het ook zo dat sommige artiesten het meer passend vinden om op Vestrock te staan dan op Vestrock Junior.”

Kris Kross Amsterdam

De elfde editie van Vestrock wordt op 5, 6 en 7 juni gehouden. De organisatie maakte vandaag bekend dat Kris Kross Amsterdam, Noordkaap, Joe Buck, S10, Tessa Dixson, Dáithí, LIFE en Thumper naar Hulst komen.  DJ-trio Kris Kross Amsterdam is bekend van de hit Sex. Het Belgische Noordkaap laat na 20 jaar radiostilte weer van zich horen met nummers als Arme Joe en Ik Hou Van U. Zeeuws-Vlaming Joe Buck scoorde vorig jaar een hit met The Way You Take Time, dat te horen was in de tv-reclames van supermarktketen Plus. S10 en het Ierse Thumper speelden zich vorige week in de kijker tijdens Eurosonic Noorderslag.

In december werd al bekend dat  Within Temptation, Starsailor, Maan, The Darkness, Suzan & Freek, Snelle en Sports Team op Vestrock staan. Meer namen volgen nog.  Earlybirdtickets zijn tot en met 31 januari te koop.  Voor het eerst is er een ticket voor alle drie de dagen te koop, er is een combiticket voor zaterdag en zondag en er zijn losse kaarten per dag. Op 1 februari begint de reguliere voorverkoop. Kaarten via Vestrock.nl.