Altobelli speelde vorig jaar op Vestrock in Hulst.
Volledig scherm
Altobelli speelde vorig jaar op Vestrock in Hulst. © Boaz Timmermans

Nieuw rockfestival Vogelrock in Vogelwaarde

VOGELWAARDE - Zeeuws-Vlaanderen is een muziekfestival rijker. Café 't Karrewiel en carnavalsstichting De Vogelpiek in Vogelwaarde zijn de organisator van Vogelrock, dat 13 en 14 september plaatsvindt in een grote loods aan de Zuiddijk.

,,Het is een écht rockfestival", zegt Marc van Calster, uitbater van ‘t Karrewiel en voorzitter van de stichting Vogelrock. Het voorlopige programma bewijst dat. De gitaren maken de dienst uit, met tributebands van Pearl Jam (Storm), Metallica (Metalmania), AC/DC (High Voltage) en Guns ‘N Roses (Slash N’Roses). Ook regionale bands als Surrender, The Flow, The Brightt en Altobelli spelen op de eerste editie van Vogelrock.

Met Vogelrock komt het sprookje van 't Karrewiel en De Vogelpiek uit. Ze zinspeelden al langer op het organiseren van een muziekfestival. Het tweedaagse festival begint vrijdag 13 september om 19.00 uur, een dag later om 13.00 uur. De kaartverkoop start maandag vanaf 9.00 uur, via vogelrock.com en de facebookpagina. Een ticket in de voorverkoop kost vrijdag 10 euro, voor zaterdag 15 euro.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement