Michel Kloeg voor zijn nieuwe hotel in Dishoek.  ,,Elke kamer heeft nu standaard een eettafel en twee stoelen zodat je daar fatsoenlijk kan ontbijten en dineren als het nodig is.”
Volledig scherm
PREMIUM
Michel Kloeg voor zijn nieuwe hotel in Dishoek. ,,Elke kamer heeft nu standaard een eettafel en twee stoelen zodat je daar fatsoenlijk kan ontbijten en dineren als het nodig is.” © Lex de Meester

Nieuw hotel in Dishoek zit meteen vol: ‘Ik zie kansen die anderen voorbij laten gaan’

DISHOEK - Kansen zien waar anderen aan voorbij gaan. Dat is de formule die hotelier Michel Kloeg uit Zoutelande hanteert bij het uitbreiden van zijn keten. De nieuwste loot is Hotel Zeeuws Licht in Dishoek dat gisteren om 12 uur de eerste gasten ontving. Tot anderhalf jaar geleden stond daar aan de rand van het dorp Hotel De Wijde Landen dat door Kloeg is overgenomen, gesloopt en vervangen door een luxer hotel met meer bedden. ,,Van 44 kamers en 88 bedden naar 69 eenheden met 192 bedden.”

  1. Bij Roos staat minister Slob voor de deur en bij Martin gaat het dak eraf; deze Zeeuwen zijn geslaagd!
    PREMIUM
    VIDEO

    Bij Roos staat minister Slob voor de deur en bij Martin gaat het dak eraf; deze Zeeuwen zijn geslaagd!

    DOMBURG - Hè, dat meen je toch niet? Minister Slob voor de deur. Is ‘ie dat echt? Serieus? Ja, dus. Roos weet niet wat ze ziet. Speciaal voor haar, helemaal uit Vathorst naar Domburg gereden. Om haar te feliciteren met haar diploma. ,,Echt vet.” Slob zou het liefst bij iedereen langsgaan, maar dat gaat natuurlijk niet. Maakt niet uit. Bij Arendje, Martin en Sven is het feest er niet minder om.