Michel Kloeg voor zijn nieuwe hotel in Dishoek.  ,,Elke kamer heeft nu standaard een eettafel en twee stoelen zodat je daar fatsoenlijk kan ontbijten en dineren als het nodig is.”
Volledig scherm
PREMIUM
Michel Kloeg voor zijn nieuwe hotel in Dishoek. ,,Elke kamer heeft nu standaard een eettafel en twee stoelen zodat je daar fatsoenlijk kan ontbijten en dineren als het nodig is.” © Lex de Meester

Nieuw hotel in Dishoek zit meteen vol: ‘Ik zie kansen die anderen voorbij laten gaan’

DISHOEK - Kansen zien waar anderen aan voorbij gaan. Dat is de formule die hotelier Michel Kloeg uit Zoutelande hanteert bij het uitbreiden van zijn keten. De nieuwste loot is Hotel Zeeuws Licht in Dishoek dat gisteren om 12 uur de eerste gasten ontving. Tot anderhalf jaar geleden stond daar aan de rand van het dorp Hotel De Wijde Landen dat door Kloeg is overgenomen, gesloopt en vervangen door een luxer hotel met meer bedden. ,,Van 44 kamers en 88 bedden naar 69 eenheden met 192 bedden.”

  1. Gooi die pop nou niet weg, want Mieke lapt ze op. ‘Ik speld de dracht net als in het echt’
    PREMIUM
    VIDEO

    Gooi die pop nou niet weg, want Mieke lapt ze op. ‘Ik speld de dracht net als in het echt’

    GOES - Engelengeduld heeft ze. Echt. Want als je ziet hoe sommige poppen bij haar binnenkomen... Niet normaal. Maar Mieke gaat er juist dán goed voor zitten. Aan haar keukentafel. Daar lapt ze poppen in Zeeuwse klederdracht op. Uit liefde. Want ze staan op het punt van ‘uitsterven’. ,,Ik speld de dracht net als in het echt.” Maar om dat te kunnen blijven doen, heeft ze hulp nodig.