Volledig scherm
© Yadran Blanco

NAC-weldoener Azimi in nieuwe realityshow SBS 6 'Steenrijk, Straatarm'

AARDENBURG / BREDA - NAC-weldoener Salar Azimi is binnenkort te zien een nieuwe realityshow van SBS 6. Dat bevestigt het productiebedrijf van het programma. In 'Steenrijk, Straatarm' wisselen steenrijke mensen vijf dagen van leven met een gezin dat geen cent te makken heeft.

Zakenman Azimi groeide deze zomer uit tot een regionale bekendheid toen hij zich ontpopte als weldoener van NAC. Hij loofde de selectie een flinke beloning uit van 110.000 euro na het behalen van promotie naar de eredivisie. Ook is hij tegenwoordig broeksponsor van de club.

LEES OOK: Multimiljonair Azimi reikt 110.000 euro uit en wordt broeksponsor bij NAC 

Azimi en zijn broer bezitten samen Hotel De Elderschans in het Zeeuwse Aardenburg, vlak bij de grens met België. In dat hotel werd halverwege juli een grote inval gedaan. Politie, gemeentewerkers en inspecteurs van de Voedsel- en Warenautoriteit voerden een controle uit op illegale werknemers. Er werd echter niemand aangehouden.

Het is overigens niet de eerste keer dat hij meedoet aan een realityprogramma. Eerder deed hij mee aan het Vlaamse 'The sky is the limit', waarin zijn uitbundige leven tot in detail werd gevolgd.

LEES OOK: Hoe rijk is Salar Azimi? Van asielcentrum tot kasteel

De eerste aankondigingen van het 'Steenrijk, Straatarm', waarin Azimi te zien, worden momenteel uitgezonden op SBS 6. Wanneer de aflevering met de excentrieke zakenman op de buis komt is nog niet bekend. 

Volledig scherm
© Peter Nicolai