De politie doet onderzoek na de steekpartij in de duinen tussen Breskens en Groede.
Volledig scherm
PREMIUM
De politie doet onderzoek na de steekpartij in de duinen tussen Breskens en Groede. © Videostill

Na steekpartij is het een stuk rustiger in de duinen tussen Breskens en Groede: ‘We voelen ons veilig’

BRESKENS - De rust lijkt teruggekeerd in het duingebied tussen Breskens en Groede. Na de steekpartij een maand geleden hebben zich geen grote incidenten meer voorgedaan. 

 1. Prestigieuze Bocuse d’Or voor Kees Visser en Jeffrey Buijl uit Zierikzee: ‘Er is werk aan de winkel’

  Prestigieu­ze Bocuse d’Or voor Kees Visser en Jeffrey Buijl uit Zierikzee: ‘Er is werk aan de winkel’

  ZIERIKZEE - Ze zijn ‘heel blij, supertrots en voldaan’. Chef-kok Kees Visser (42) en souschef Jeffrey Buijl (21) uit Zierikzee hebben éindelijk de prestigieuze Bocuse d’Or gewonnen. ,,Ik voel me euforisch, blij en trots. In de wetenschap dat er de komende maanden heel veel werk aan de winkel is”, lacht Visser. De twee vertegenwoordigen Nederland maart volgend jaar tijdens de Europese finale in Hongarije.
 2. Ondernemers zien al langer overlast door jeugd in duinen Breskens: ‘Houd de horeca langer open, dan voorkom je veel ellende’
  PREMIUM

  Onderne­mers zien al langer overlast door jeugd in duinen Breskens: ‘Houd de horeca langer open, dan voorkom je veel ellende’

  GROEDE - Recreatieondernemers tussen Breskens en Groede hebben de laatste weken veel overlast en incidenten door jongeren. Zondagochtend vroeg raakte een 23-jarige man uit Breskens zwaargewond bij een steekpartij in de duinen. In de loop van zondag werden er twee verdachten aangehouden. ,,Je kunt beter de horecagelegenheden openhouden. Dan is er tenminste iemand die er een oog op heeft.”