Mooi, die gratis vaartocht door de fusiehaven, maar dat bolleke moet wel in het juiste glas

VIDEOTERNEUZEN - Gentenaren en Zeeuwen zijn nieuwsgierig naar wat zich in de haven van North Sea Port afspeelt. De nieuwe grensoverschrijdende rondvaarten zijn een regelrechte hit, want de 5.120 plaatsen zijn inmiddels bijna volgeboekt. Als zaterdag de met Gentenaren volgeladen Jacob van Artevelde voor het eerst afmeert in Terneuzen, staan Zeeuwen op de Beurtvaartkade te popelen om aan boord te gaan. 

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. 26 februari: Lezing over Amsterdam in Sas van Gent

    26 februari: Lezing over Amsterdam in Sas van Gent

    De Heemkundige Kring Sas van Gent organiseert op dinsdag 26 februari een lezing genaamd ‘Amsterdam in beeld(en), met hier en daar een Zeeuws sausje’. Tijdens deze lezing zal enthousiaste gids in Amsterdam, Theo Sarneel, heel wat verhalen vertellen over de geschiedenis, de cultuur en het hedendaagse leven van de stad. Theo neemt je mee door bijna 800 jaar Amsterdam en tipt daar waar het kan, de Zeeuwse invloeden even aan. De avond vangt aan om 19.30 uur en de toegang is gratis. Locatie van de lezing zal zijn bij MFC de Statie aan de Canadalaan in Sas van Gent.