Servicemedewerkster Miranda Luijendijk  van de Gamma in Goes bij het schap met de stofkapjes.
Volledig scherm
PREMIUM
Servicemedewerkster Miranda Luijendijk van de Gamma in Goes bij het schap met de stofkapjes. © Johan van der Heijden

Mondkapjes bij bouwmarkten niet aan te slepen vanwege coronavirus: ‘We hebben lege vakken’

De mondkapjes bij bouwmarkten in Zeeland zijn niet aan te slepen. Veel mensen schaffen uit angst voor het coronavirus een stofmasker aan bij de Gamma, Praxis of andere doe-het-zelfwinkels. Ook bij GGD Zeeland merken ze dat het virus dichterbij komt. ,,Het aantal ongeruste telefoontjes neemt zeker de laatste dagen toe.”

Bij bouwmarkten over heel Zeeland merken ze de toenemende angst voor het coronavirus, dat wereldwijd al voor 270 doden en 80.000 besmettingen zorgde. Zeeuwen lijken het zekere voor het onzekere te nemen en schaffen afgelopen weken zelf mondkapjes aan.

  1. Feyenoord-shirt en boek als extra prijs tekenwedstrijd
    PREMIUM
    VIDEO

    Feyenoord-shirt en boek als extra prijs tekenwed­strijd

    KATS - ,,Ik vond die Feyenoord-tekenwedstrijd gelijk een hartstikke leuk idee”, zegt Matty Verkamman over de actie van de Kapelse wethouder Jon Herselman. De sportjournalist/schrijver/uitgever besloot ook een duit in het prijzenzakje te doen. Hij stelde een speciale editie van het binnenkort te verschijnen boek over de Europa Cup 1-finale van Feyenoord beschikbaar. Compleet met retro-shirt en handtekening van een speler naar keuze.