Karin Kox uit Schapenbout kon weinig interessante blogs over mode voor veertigplussers vinden en besloot daarom zelf te gaan bloggen.
Volledig scherm
Karin Kox uit Schapenbout kon weinig interessante blogs over mode voor veertigplussers vinden en besloot daarom zelf te gaan bloggen. © Boaz Timmermans

Modeblog voor vrouwen van middelbare leeftijd

SCHAPENBOUT - Wie een blog of vlog over mode zoekt, hoeft maar een seconde of vijf te zoeken op internet. Maar de doelgroep is vooral de jonge vrouw. Dit viel ook Karin Kox (49) uit Schapenbout op, die daarom zelf een blog begon. "Mode en lifestyle zijn niet alleen interessant voor vrouwen onder de veertig jaar, hoor.”

 1. Robesin vraagt Kamer om onderzoek naar Hedwigepolder
  PREMIUM

  Robesin vraagt Kamer om onderzoek naar Hedwigepol­der

  HOEK - Oud-Statenlid Johan Robesin (1942) uit Hoek wil dat de Tweede Kamer een parlementair onderzoek gaat doen naar de besluitvorming rond de ontpoldering van de Hedwigepolder. Hij dient daartoe donderdag 4 februari een petitie in waarin hij de Kamer voorstelt een parlementaire ondervraging mogelijk te maken, waarbij alle betrokkenen - (oud-)politici, ambtenaren, belanghebbende particulieren, organisaties - onder ede worden gehoord. Alle 150 Kamerleden krijgen die dag meteen ook een exemplaar van zijn dan te verschijnen boek ‘Alles voor de Hertogin'.
 1. Coronavaccins die zó snel zijn geproduceerd, zijn die wel betrouwbaar?
  Play

  Coronavac­cins die zó snel zijn geprodu­ceerd, zijn die wel betrouw­baar?

 2. Familie kampt met erfelijke zeldzame longziekte: 'De ziekte is keihard'
  Play

  Familie kampt met erfelijke zeldzame longziekte: 'De ziekte is keihard'