Terneuzenaar Kees van den Broek maakt een paar keer per week een wandelingetje naar de winkelstraat. Vooral het lekkere brood mist hij.
Volledig scherm
PREMIUM
Terneuzenaar Kees van den Broek maakt een paar keer per week een wandelingetje naar de winkelstraat. Vooral het lekkere brood mist hij. © Peter Nicolai

Met de bakker is ook de ziel nu echt verdwenen uit het ABC-complex in Terneuzen

TERNEUZEN - Het ABC-winkelcomplex uit 1990 waarmee Terneuzen in de maag zit, is op deze zonnige vrijdag iets minder mistroostig. Ondanks de leegstand en de weinige bezoekers, is het best een leuk pleintje. Maar nu begin oktober ook Bakker Bart is vertrokken, is de ziel er wel echt uit, ervaart Scheldekade-bewoner Kees van den Broek. ,,We houden ons hart vast of C&A niet ook weggaat.”

  1. Zeeuwse toezichthouders belonen zichzelf steeds beter - ‘Maar je moet jezelf wel recht in de ogen kunnen kijken’
    PREMIUM

    Zeeuwse toezicht­hou­ders belonen zichzelf steeds beter - ‘Maar je moet jezelf wel recht in de ogen kunnen kijken’

    VLISSINGEN - Oud-gedeputeerde George van Heukelom (70) is tegenwoordig voorzitter van de raad van commissarissen bij woningcorporatie Zeeuwland. In 2018 ontving hij daarvoor een honorarium van 12.480 euro. Vorig jaar werd dat verhoogd naar 15.985 euro, een stijging van 28 procent. Zijn collega-commissarissen gingen er zo’n 13 procent op vooruit. En toch verdienen ze nog altijd een stuk minder dan wat wettelijk is toegestaan.