Volledig scherm
© Getty Images/iStockphoto

Meer dan uur vertraging op A58 en N289 richting Bergen op Zoom door onderhoud A58

KRUININGEN - Weggebruikers die Zeeland uit willen via de A58 en N289 moeten zaterdag rekenen op meer dan een uur vertraging. De A58 is afgesloten tussen Yerseke en Rilland wegens groot onderhoud. Het verkeer wordt omgeleid via de Oude Rijksweg (N289). 

Op de A58 tussen 's-Gravenpolder en Yerseke is één rijstrook beschikbaar in de richting van Bergen op Zoom. Op dat traject is 5 kilometer file ontstaan. Dit zorgt voor z'n 30 minuten vertraging. 

Verderop, op de Oude Rijksweg (N289) tussen Biezelinge en Kruiningen staat 12 kilometer file in de richting van Bergen op Zoom. Op dit traject lopen weggebruikers nog eens 42 minuten vertraging op. 

De A58 richting Bergen op Zoom is dit weekend van Yerseke tot Rilland afgesloten. Tussen 's Gravenpolder en Yerseke is maar één rijbaan van de snelweg beschikbaar. Het verkeer wordt omgeleid over de parallelweg (N289) of liever nog via Schouwen-Duiveland en Zeeuws-Vlaanderen. Deze afsluiting geldt tot maandag 06.00 uur.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement