Volledig scherm
© Getty Images/iStockphoto

Meer dan uur vertraging op A58 en N289 richting Bergen op Zoom door onderhoud A58

KRUININGEN - Weggebruikers die Zeeland uit willen via de A58 en N289 moeten zaterdag rekenen op meer dan een uur vertraging. De A58 is afgesloten tussen Yerseke en Rilland wegens groot onderhoud. Het verkeer wordt omgeleid via de Oude Rijksweg (N289). 

Op de A58 tussen 's-Gravenpolder en Yerseke is één rijstrook beschikbaar in de richting van Bergen op Zoom. Op dat traject is 5 kilometer file ontstaan. Dit zorgt voor z'n 30 minuten vertraging. 

Verderop, op de Oude Rijksweg (N289) tussen Biezelinge en Kruiningen staat 12 kilometer file in de richting van Bergen op Zoom. Op dit traject lopen weggebruikers nog eens 42 minuten vertraging op. 

De A58 richting Bergen op Zoom is dit weekend van Yerseke tot Rilland afgesloten. Tussen 's Gravenpolder en Yerseke is maar één rijbaan van de snelweg beschikbaar. Het verkeer wordt omgeleid over de parallelweg (N289) of liever nog via Schouwen-Duiveland en Zeeuws-Vlaanderen. Deze afsluiting geldt tot maandag 06.00 uur.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. 19 november: themabijeenkomst over ‘Het Cubaanse zorgmodel’ in Terneuzen

  19 november: themabij­een­komst over ‘Het Cubaanse zorgmodel’ in Terneuzen

  Op 19 november is er een themabijeenkomst gepland: “Het Cubaanse zorgmodel: een alternatief voor de zorg in Nederland”. Deze bijeenkomst zal plaatsvinden in Ziekenhuis Zeeuws-Vlaanderen (ZorgSaam) Kerkzaal aan de Wielingenlaan 2 Terneuzen. Tijdens de themabijeenkomst zal Paul Jonas (arts en docent, verbonden aan het LUMC), vertellen waarom de Cubaanse zorg onze aandacht verdient. Aan de hand van praktische voorbeelden zal hij, samen met wijkverpleegkundigen, vanuit eigen ervaring met de zorg in Cuba, handvatten bieden om ons verder te helpen met de strijd voor betere zorg in Nederland. Toegang is gratis en de bijeenkomst begint om 19.30 uur.
 2. 19 november: Informatieavond ‘Haal (meer) energie uit je woning’ in Terneuzen

  19 november: Informatie­avond ‘Haal (meer) energie uit je woning’ in Terneuzen

  Je wilt je huis comfortabel verwarmen en niet op de tocht zitten. Je wilt zo veel mogelijk energie besparen, en de energie die je gebruikt zelf opwekken. Wat is wijsheid voor jouw huis? Deze vraag staat centraal op de informatieavond ‘Haal (meer) energie uit je woning’ met workshops op maandag 19 november. De avond vindt plaats van 19.30 uur tot 22.00 uur in het stadhuis van de gemeente Terneuzen, Stadhuisplein 1 in Terneuzen. Toegang gratis, meer info en inschrijven via de agenda en het aanmeldformulier op www.dezb.nl.
 3. Welke foto van Zeeland is het allermooist?
  Fotowedstrijd

  Welke foto van Zeeland is het aller­mooist?

  VLISSINGEN - Onze provincie is gewoonweg verschrikkelijk mooi. VVV Zeeland daagde onder de naam ‘Fan van Zeeland' iedereen uit een zo mooi mogelijke foto te maken die de liefde voor Zeeland uitstraalt. Dit zijn onze 12 finalisten. Welke vindt u de allermooiste? Om te stemmen: klik op uw favoriete foto en klik vervolgens onderaan de pagina op de knop Verder. Ga in het nieuwe scherm naar boven, vul uw naam en mailadres in en klik nogmaals op Verder, dan is uw stem definitief.