Volledig scherm
Toerit op de N62. © Google Maps

‘Levensgevaarlijk’, Poolse vrachtwagen rijdt vlak voor Westerscheldetunnel achteruit

Update 14.53 uurTERNEUZEN - Een Poolse vrachtwagenchauffeur zorgde donderdagmiddag voor levensgevaarlijke situaties door vlak voor de oostbuis van de Westerscheldetunnel achteruit te rijden. 

De chauffeur nam rond 13.45 uur vermoedelijk een verkeerde afslag. Hij wilde achteruit, terug de oprit van de Herbert H. Dowweg op.

Meerdere mensen waarschuwden de politie. “De situatie zorgde voor levensgevaarlijke situaties", zegt woordvoerder Mireille Aalders.  

De politie werd ingeseind om de rotonde, vlakbij Dow, korte tijd af te sluiten zodat er geen ander verkeer de oprit op kon rijden. De man is staande gehouden en kreeg een waarschuwing van de politie. 

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Vers vogelzaad en nieuw potje pindakaas: tuinvogeltelling is vreetfestijn, met boomklever als toetje voor de teller
    PREMIUM

    Vers vogelzaad en nieuw potje pindakaas: tuinvogel­tel­ling is vreetfes­tijn, met boomklever als toetje voor de teller

    TERNEUZEN - Misschien komt het doordat ik aan de rand van een bos woon. Wie weet zijn ze suïcidaal en zoeken ze expres de tuin op waar geregeld een kat rond scharrelt. Of zou het toch het voer aan mijn schutting zijn, waardoor elke dag tientallen vogels door mijn tuin vliegen? Hoe dan ook, als je dagelijks zo veel gefladder in je eigen achtertuin ziet, word je vanzelf fan van de beestjes. Dus zit er voor verslaggever Bob Maes niks anders op dan meedoen aan de Nationale Tuinvogeltelling.