Volledig scherm
Toerit op de N62. © Google Maps

‘Levensgevaarlijk’, Poolse vrachtwagen rijdt vlak voor Westerscheldetunnel achteruit

Update 14.53 uurTERNEUZEN - Een Poolse vrachtwagenchauffeur zorgde donderdagmiddag voor levensgevaarlijke situaties door vlak voor de oostbuis van de Westerscheldetunnel achteruit te rijden. 

De chauffeur nam rond 13.45 uur vermoedelijk een verkeerde afslag. Hij wilde achteruit, terug de oprit van de Herbert H. Dowweg op.

Meerdere mensen waarschuwden de politie. “De situatie zorgde voor levensgevaarlijke situaties", zegt woordvoerder Mireille Aalders.  

De politie werd ingeseind om de rotonde, vlakbij Dow, korte tijd af te sluiten zodat er geen ander verkeer de oprit op kon rijden. De man is staande gehouden en kreeg een waarschuwing van de politie. 

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. 5 oktober: Britse bluesgitarist Danny Bryant in Porgy en Bess in Terneuzen

    5 oktober: Britse bluesgita­rist Danny Bryant in Porgy en Bess in Terneuzen

    Op zaterdag 5 oktober speelt de Britse bluesgitarist Danny Bryant in Porgy en Bess in Terneuzen. Al meer dan vijftien jaar maakt deze blueslegende op overtuigende wijze furore in de Europese bluesscene. Hoewel Bryant diepe wortels in de blues heeft, laat hij zich niet beperken door de grenzen van het genre. Hij heeft zich dan ook ontwikkeld tot een singer-songwriter die zijn heftige gitaaruitbarstingen handig combineert met subtiele emotionele ontboezemingen. De aanvang van het optreden is om 20.30 uur en kaarten zijn te verkrijgen via de website van Porgy en Bess: www.porgyenbess.nl.