Beeld uit het duel tussen Terneuzense Boys en XerxesDZB (blauw-wit tenue). Na afloop kwam het tot ongeregeldheden, onder meer in de kantine van de Zeeuws-Vlaamse voetbalclub.
Volledig scherm
PREMIUM
Beeld uit het duel tussen Terneuzense Boys en XerxesDZB (blauw-wit tenue). Na afloop kwam het tot ongeregeldheden, onder meer in de kantine van de Zeeuws-Vlaamse voetbalclub. © Anne Hana

Leden Terneuzense Boys doen aangifte na vechtpartij na duel met XerxesDZB

Het duel in de eerste klasse van het zaterdagvoetbal tussen Terneuzense Boys en XerxesDZB krijgt nog een staartje. Na afloop liepen de gemoederen hoog op en vond onder meer een vechtpartij plaats in de kantine. Vanuit de Terneuzense club gaan verschillende betrokkenen aangifte doen.

  1. ‘Verziek Veere niet door ieder open plekje rond plein vol te bouwen met luxe huizen’
    lezersbrieven

    ‘Verziek Veere niet door ieder open plekje rond plein vol te bouwen met luxe huizen’

    Geen parkeerplekken meer voor bestaande inwoners. En de gewenste seniorenwoningen en startershuizen zijn foetsie. Hebben de plannenmakers voor het Oranjeplein eigenlijk wel aan de inwoners van Veere gedacht, vraagt Jan Paul Loeff zich af. Ook Herman Koelewijn heeft weinig vertrouwen in de gemeentelijke overheid, die participatie zo belangrijk zegt te vinden. Dit zijn de beste brieven van de week.
    Kloetinge, Terneuzen, Veere