Lamme Frans zorgt voor vertier op het schuurfeest.
Volledig scherm
Lamme Frans zorgt voor vertier op het schuurfeest.

Lamme Frans laat de tap vloeien op zeventiende editie schuurfeest Kuitaart

KUITAART - Lamme Frans en The Party Friex staan zaterdag 12 oktober op de 17de editie van het schuurfeest in Kuitaart garant voor een carnavalsfeestje.

Leutgroepen van minimaal tien personen in een leuke outfit kunnen tijdens de party meedingen naar geldprijzen om hun carnavalskas te spekken. De schuur aan de Cathelijneweg staat die avond bol van de foute muziek. Een groot videoscherm en een licht- en lasershow geven het feest extra glans. Aanvang is 21.00 uur. Toegang 10 euro in voorverkoop en 12,50 euro aan de kas.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Discriminatie is soms een goedbedoelde opmerking die net niet lekker landt: ‘Goh wat spreek jij goed Nederlands’
    PREMIUM

    Discrimina­tie is soms een goedbedoel­de opmerking die net niet lekker landt: ‘Goh wat spreek jij goed Nederlands’

    MIDDELBURG - Hij stierf bijna 7.000 kilometer hier vandaan. Toch is de dood van de Amerikaan George Floyd ook in Zeeland geen ver-van-mijn-bed-show. Ook hier neemt racisme toe, blijkt uit recent onderzoek. In Zeeland ging het vorig jaar nog om 300 meldingen. ,,Nog regelmatig krijg ik te horen: ga terug naar je eigen land. Waar moet ik dan heen? Ik kom hier vandaan”, zegt Angelique Duijndam, medeorganisator van de demonstratie Black Lives Matter, maandag in Middelburg.