Bouwbord voor woontorens in Pattistpark aan de Westerschelde in Terneuzen, op de achtergrond het eind 2013 opgeleverde wooncomplex Máxima.
Volledig scherm
PREMIUM
Bouwbord voor woontorens in Pattistpark aan de Westerschelde in Terneuzen, op de achtergrond het eind 2013 opgeleverde wooncomplex Máxima. © Harmen Van Der Werf

Kopers appartementen Pattistpark Terneuzen moeten nog langer geduld hebben

TERNEUZEN - Kopers van appartementen in het Pattistpark in Terneuzen, op de plek van het vroegere verpleeghuis Ter Schorre aan de Westerschelde, moeten nog langer geduld hebben. De behandeling van een bezwaarschrift tegen de bouw is uitgesteld tot het derde of vierde kwartaal van dit jaar.

De zaak, aangespannen door een bewoner van het naast het Pattistpark gelegen wooncomplex Máxima, stond omstreeks deze tijd op de rol van de Raad van State. ,,Maar zoals zoveel rechtszaken is ook deze uitgesteld vanwege de uitbraak van het coronavirus”, laat directeur Ron van Pamelen van het Terneuzense aannemingsbedrijf Van der Poel weten. ,,Dat is jammer voor ons, maar zeker voor kopers van appartementen.”

  1. PZC/Drvkkerylezing: Wim Daniëls vertelt over zijn roman 'Quarantaine'.
    Podcast

    PZC/Drvkkerylezing: Wim Daniëls vertelt over zijn roman 'Quarantai­ne'.

    Deze week kwam schrijver Wim Daniëls naar Middelburg voor de PZC/Drvkkerylezing. In gesprek met PZC-verslaggever Jan van Damme vertelde hij over zijn nieuwste boek, de roman ‘Quarantaine’. Bij het gesprek in boekhandel de Drvkkery was met het oog op de coronamaatregelen geen publiek aanwezig. Het interview werd wel opgenomen, zodat geïnteresseerde lezers en alle mensen die dat leuk vinden er toch van kunnen meegenieten.