Volledig scherm
Deelnemers fietsen op donderdag door West-Zeeuws-Vlaanderen, tussen Cadzand-Dorp en Cadzand-Bad. © Peter Nicolai

Kijk niet raar op van grote stroom fietsers:
Route 55 is gestart in Zeeuws-Vlaanderen

OOSTBURG - De komende weken domineren fietsers het straatbeeld in Zeeuws-Vlaanderen.  De razend populaire fietstochten Route 55 zijn begonnen. 

Stichting Hulst voor Elkaar, Porthos Sluis en Aan-z nemen het initiatief voor de tochten. De aftrap werd vorige week al over de grens gegeven, met een route vanaf Oosteeklo.  Komende weken is Zeeuws-Vlaanderen het toneel voor de tochten van 35 tot 45 kilometer. Donderdag wordt er vanuit Oostburg gefietst door West-Zeeuws-Vlaanderen. Organisaties en bedrijven zorgen voor stopplaatsen.  

De gemeenten Terneuzen en Hulst staan centraal bij de volgende drie routes, die vanaf 10.00 uur gereden kunnen worden. Meedoen kost 4 euro en is ter plekke te betalen. Dan krijgen deelnemers ook een boekje met de route. Op 25 juli zijn er verkooppunten bij het dorpshuis in Biervliet en De Kaaie in Philippine en op 1 augustus bij De Lieve in Hulst en boerderij Den Dekker in Kloosterzande. Op  8 augustus wordt de laatste route gefietst, met verkooppunten bij 't Kaaike in Zuiddorpe en de tennisclub in Wachtebeke.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement