Jeanine Naerebout (l) en Jessica Willemkens (r) tijdens het vampiercollege in de bibliotheek in Terneuzen waar kinderen met volle aandacht luisteren naar de verhalen die worden die verteld.
Volledig scherm
PREMIUM
Jeanine Naerebout (l) en Jessica Willemkens (r) tijdens het vampiercollege in de bibliotheek in Terneuzen waar kinderen met volle aandacht luisteren naar de verhalen die worden die verteld. © Gianni Agosti

Kids College over vampiers: ‘Is een vampier ook jarig?’

TERNEUZEN -  Vampiers zijn niet eng maar juist héél fascinerend. En ze roepen nogal wat prangende kindervragen op: ‘Is een vampier ook jarig?’ Jeanine Naerebout gaf een Kids College over vampiers in films en series.

  1. Discotheek Disco Love komt misschien nog één keer terug; op het water

    Discotheek Disco Love komt misschien nog één keer terug; op het water

    ,,Een invasie van tweeduizend jongeren komt ieder weekend naar Kloosterzande”, meldt een tv-presentatrice ernstig, in 1987. Discotheek Disco Love was toen dé grote trekker voor Bevelandse jongeren. Ze kwamen met de veerboot naar Zeeuws-Vlaanderen om te stappen. Disco Love is al lang dicht, maar ondernemer Arjan de Vlieger heeft plannen voor een bijzondere reünie. Hij wil een Disco Loveboot op de Westerschelde laten varen volgend voorjaar.