Jan Westerop (rechts) is met zijn koffiezetapparaat naar het repaircafé gekomen. Bas de Vos probeert het eerst maar eens open te maken. Achter kijkt coördinator Marjan van Leeuwen toe.
Volledig scherm
PREMIUM
Jan Westerop (rechts) is met zijn koffiezetapparaat naar het repaircafé gekomen. Bas de Vos probeert het eerst maar eens open te maken. Achter kijkt coördinator Marjan van Leeuwen toe. © Katja van Noort

Kapot strijkijzer? Ze zitten er na ruim een jaar weer klaar voor bij het repaircafé in Zierikzee

ZIERIKZEE - De openingstijd was zelfs met een half uur verruimd. Want het repaircafé in Zierikzee had sinds maart vorig jaar de deuren niet meer geopend, dus de nood zou wel hoog zijn, dacht coördinator Marjan van Leeuwen. De drukte bleef zaterdag uit.

  1. Zeeland beleeft de drukste zomers ooit. ‘Veel Zeeuwen maken zich ongerust en zeggen: er moet een rem op’
    PREMIUM
    Poll

    Zeeland beleeft de drukste zomers ooit. ‘Veel Zeeuwen maken zich ongerust en zeggen: er moet een rem op’

    VLISSINGEN - Corona geeft het Zeeuws toerisme links en rechts enorme dreunen. Aan alle kanten vliegen cijfers in het rood. Hoe bizar is het dan dat Zeeland vorig jaar de drukste zomer ooit heeft beleefd? En dat die van dit jaar net zo druk lijkt te worden? Steeds meer Zeeuwen zijn verontrust. ,,Ze vragen zich af hoe je ervoor zorgt dat het toerisme nog past bij Zeeland.”