Jysk opende in 2017 de winkel in Oostburg.
Volledig scherm
Jysk opende in 2017 de winkel in Oostburg. © Nicolai Peter

Jysk opent in december op het Stationsplein in Hulst

HULST - Woonwinkel Jysk opent woensdag 18 december de deuren van de nieuwe vestiging in Hulst. Dat zal op feestelijke wijze gebeuren, zegt een woordvoerder, maar hoe is nog niet bekend.

Jysk komt in het nu leegstaande pand van Aldi aan het Stationsplein. De budgetsupermarkt trok vorige maand in een nieuw gebouw tussen garage Van der Poel en Albert Heijn. De Deense woonketen opent in Hulst de vijfde Zeeuwse winkel; er zijn ook vestigingen in Oostburg, Terneuzen, Goes en Middelburg. 

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Discriminatie is soms een goedbedoelde opmerking die net niet lekker landt: ‘Goh wat spreek jij goed Nederlands’
    PREMIUM

    Discrimina­tie is soms een goedbedoel­de opmerking die net niet lekker landt: ‘Goh wat spreek jij goed Nederlands’

    MIDDELBURG - Hij stierf bijna 7.000 kilometer hier vandaan. Toch is de dood van de Amerikaan George Floyd ook in Zeeland geen ver-van-mijn-bed-show. Ook hier neemt racisme toe, blijkt uit recent onderzoek. In Zeeland ging het vorig jaar nog om 300 meldingen. ,,Nog regelmatig krijg ik te horen: ga terug naar je eigen land. Waar moet ik dan heen? Ik kom hier vandaan”, zegt Angelique Duijndam, medeorganisator van de demonstratie Black Lives Matter, maandag in Middelburg.