De woonkamer met open keuken van Joris Blom en Diona de Koning bevindt zich op de eerste etage boven de voormalige slagerij.
Volledig scherm
PREMIUM
De woonkamer met open keuken van Joris Blom en Diona de Koning bevindt zich op de eerste etage boven de voormalige slagerij. © Anne Hana

Joris en Diona verkopen hun voormalige slagerij ‘Philippine verdient dat er hier een winkel in het pand zit’

dag huis!Zeker in de zomermaanden is Philippine niets minder dan bruisend te noemen. De vele mosseltoeristen weten de weg goed te vinden naar de talrijke restaurants in het dorp. Toch zouden er nog wel wat andere zaken bij mogen in het gezellige centrum. Vindt ook Joris Blom, die met zijn vrouw hun voormalige slagerij in de verkoop heeft gezet.

  1. ‘Heerlijke herinneringen in het huis met de 9 kamers in Tholen’
    PREMIUM
    dag huis!

    ‘Heerlijke herinnerin­gen in het huis met de 9 kamers in Tholen’

    In dit herenhuis midden in Tholen-stad had Henk Nieuwenhuis de allereerste praktijk voor ‘heilgymnastiek en massage’ van het eiland Tholen. Zo noemde men in 1970 een fysiotherapiepraktijk toen hij samen met zijn vrouw Nellie het huis kocht. Zij werkte volop mee in de praktijk en verzorgde onder meer de administratie. Hun dochter Merel en zoon David groeiden op in het ruime huis. Ze logeren nog graag met hun kinderen in het huis waar ze zeer goede herinneringen aan koesteren. Henk overleed 1,5 jaar geleden en Nellie Nieuwenhuis zet het huis nu te koop. ,,Het is tijd voor een volgende stap.”