De broers Stephan (links) en Erwin van der Linden (rechts) zijn dolgelukkig dat Jeroen Vermue (midden) AeroLin voorzet in de geest van om het leven gekomen vader Hans van der Linden. 
l
Volledig scherm
PREMIUM
De broers Stephan (links) en Erwin van der Linden (rechts) zijn dolgelukkig dat Jeroen Vermue (midden) AeroLin voorzet in de geest van om het leven gekomen vader Hans van der Linden. l © Lex De Meester

Jonge piloot zet luchtfotobedrijf gecrashte vlieger Breda Airport voort

Dertig jaar lang vloog Hans van der Linden fotografen door het Zeeuwse en Brabantse luchtruim voor AeroLin Photo, een instituut in de luchtfotografie.. Hij schoot beelden vanuit zijn vliegtuig. Zijn loopbaan eindigde 31 mei dit jaar op tragische wijze. 

  1. UCR-studenten keren terug naar Zeeland: ‘je kunt hier grote verschillen maken’
    PREMIUM
    poll

    UCR-studenten keren terug naar Zeeland: ‘je kunt hier grote verschil­len maken’

    MIDDELBURG – Ze groeide op in Limburg, studeerde aan University College Roosevelt (UCR) in Middelburg en woonde daarna in Maastricht, Den Haag en de Canadese miljoenenstad Montreal. Maar Merel Toorop-Van Rens (34) koos ervoor zich te settelen in Zeeland. En ze is lang niet de enige: minstens 27 oud-UCR-studenten keerden na hun masterstudie in binnen- of buitenland terug naar Zeeland om hier te wonen en te werken.