Jonge natuurbeschermers schudden Cadzand-Bad wakker

VIDEOCADZAND-BAD ‘Nee, oh nee, geen plastiek in de zee!’ en ‘geen plastiek op het strand, dat vinden wij plezant!’ Veertig Belgische natuurbeschermertjes schudden Cadzand-Bad donderdag wakker.

Vanaf hun WWF-Rangerkamp in Cadzandië bij Cadzand-Dorp, waren de kinderen naar het strand gekomen met een boodschap. ,,Wij moeten meer voor het milieu doen”, aldus Lore (11) en Zoë (13). ,,Samen hebben we twee dagen geknutseld en spandoeken en borden gemaakt. Op het laatst hebben we de yell bedacht en nog een liedje gemaakt.” Dat liedje werd boven op het duin en nog een keer beneden aan het strand ten gehore gebracht.

Rangers van het World Wide Fund For Nature, in het Nederlands het Wereld Natuur Fonds, kwamen in Cadzand-Bad in actie voor behoud van de planeet.
Volledig scherm
Rangers van het World Wide Fund For Nature, in het Nederlands het Wereld Natuur Fonds, kwamen in Cadzand-Bad in actie voor behoud van de planeet. © Boaz Timmermans
BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement