Jolanda Fieret en Jan-Willem de Regt uit Terneuzen werken overdag hard aan hun bedrijven op het Griekse Samos en genieten in hun vrije tijd volop van het eiland.
Volledig scherm
PREMIUM
Jolanda Fieret en Jan-Willem de Regt uit Terneuzen werken overdag hard aan hun bedrijven op het Griekse Samos en genieten in hun vrije tijd volop van het eiland. © Jolanda Fieret

Jolanda (53) verhuisde naar het Griekse Samos: Ons-kent-ons en overal water - het is net Terneuzen!

EENS EEN ZEEUWKleinschalige ondernemers, ons-kent-ons en overal om haar heen water. Ergens doet het Griekse eiland Samos Jolanda Fieret (53) uit Terneuzen wel een beetje aan Zeeuws-Vlaanderen denken. Alleen Zeeuwse mosselen en een goede oester zijn in haar tijdelijke woonplaats niet te krijgen. ,,Dat kan ik wel eens missen”, zegt ze lachend. 

  1. 
Woonwagenkamp Tholen wordt mogelijk groter en beter, gemeente start onderzoek

    Woonwa­gen­kamp Tholen wordt mogelijk groter en beter, gemeente start onderzoek

    Gemeente Tholen trekt een grote cirkel rond het woonwagenkamp aan de Oudelandsedijk. Ze gaat gaat onderzoeken of het kamp groter moet worden en hoe het kwalitatief beter kan worden. Een woonwagenlocatie moet van een vergelijkbare kwaliteit zijn als een reguliere woonwijk, stelt de gemeente. Het kamp in Tholen heeft nu vijf plaatsen. Het is mogelijk te klein als je kijkt naar wettelijke en gemeentelijke kaders.
    Tholen