Volledig scherm
Andries Brasser en Jo Houdersteijn zijn 65-jaar getrouwd. © Peter Nicolai

Jo en Andries vieren hun briljanten huwelijk binnenkort écht

ZUIDZANDE - Andries Brasser (87) en Jo Houdersteijn (88) mogen gelukkig nog steeds van elkaar genieten, ook al ligt Andries op dit moment in het ziekenhuis.

Hun briljanten huwelijk wilden ze niet zomaar voorbij laten gaan en ze hopen binnenkort dit feest samen met hun twee kinderen, drie kleinkinderen en twee achterkleinkinderen te kunnen vieren. Samen hebben ze gedurende hun werkzame leven het bekende bedrijf Brasser & Van der Sluijs opgebouwd. ,,Andries is nog steeds geïnteresseerd in de landbouw”, vertelt Jo. ,,Hij blijft in zijn hart loonwerker.”

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Vers vogelzaad en nieuw potje pindakaas: tuinvogeltelling is vreetfestijn, met boomklever als toetje voor de teller
    PREMIUM

    Vers vogelzaad en nieuw potje pindakaas: tuinvogel­tel­ling is vreetfes­tijn, met boomklever als toetje voor de teller

    TERNEUZEN - Misschien komt het doordat ik aan de rand van een bos woon. Wie weet zijn ze suïcidaal en zoeken ze expres de tuin op waar geregeld een kat rond scharrelt. Of zou het toch het voer aan mijn schutting zijn, waardoor elke dag tientallen vogels door mijn tuin vliegen? Hoe dan ook, als je dagelijks zo veel gefladder in je eigen achtertuin ziet, word je vanzelf fan van de beestjes. Dus zit er voor verslaggever Bob Maes niks anders op dan meedoen aan de Nationale Tuinvogeltelling.