Volledig scherm
PREMIUM
Jacco Ricardo tijdens de opnames van zijn nieuwe videoclip bij het nummer 'Ik wil alleen maar bij je zijn'. © Jacco Ricardo Produkties

Jacco Ricardo is na twintig jaar op de bühne uitgegroeid tot een begrip

videoOOSTBURG – Zingen is zijn leven. Jacco Ricardo doet niets liever en heeft van optreden zijn werk gemaakt. De zanger viert vrijdag dat hij twintig jaar op de bühne staat en doet dat, uiteraard, op een podium.

Bekijk affiches van evenementen in de regio en de kans is groot dat Jacco Ricardo er tussen staat. De zanger en entertainer uit Oostburg geeft zo’n 135 optredens per jaar, heeft een enorm repertoire, heeft verschillende cd's op zijn naam en staat voor elk denkbaar publiek. Van jongeren die uit hun dak gaan tot senioren in verzorgingstehuizen. ,,Ik doe het met plezier, nog steeds. Je komt altijd ergens binnen op een feest.” En als de feeststemming er nog niet in zit, dan zorgt hij daarvoor. Tot de laatste noot wil hij het publiek vast blijven houden.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. 26 februari: Lezing over Amsterdam in Sas van Gent

    26 februari: Lezing over Amsterdam in Sas van Gent

    De Heemkundige Kring Sas van Gent organiseert op dinsdag 26 februari een lezing genaamd ‘Amsterdam in beeld(en), met hier en daar een Zeeuws sausje’. Tijdens deze lezing zal enthousiaste gids in Amsterdam, Theo Sarneel, heel wat verhalen vertellen over de geschiedenis, de cultuur en het hedendaagse leven van de stad. Theo neemt je mee door bijna 800 jaar Amsterdam en tipt daar waar het kan, de Zeeuwse invloeden even aan. De avond vangt aan om 19.30 uur en de toegang is gratis. Locatie van de lezing zal zijn bij MFC de Statie aan de Canadalaan in Sas van Gent.