Volledig scherm
Het verouderde speeltuintje aan de Pastoor Willemsstraat krijgt een opknapbeurt © dorpsraad Lamswaarde

Ideeën gezocht voor
speeltuin Lamswaarde

LAMSWAARDE - Aan de Pastoor Willemsstraat in Lamswaarde wordt de speeltuin opnieuw ingericht en direct omwonenden en kinderen mogen hun zegje doen over hoe de speeltuin eruit moet komen te zien.

De dorpsraad wil in overleg met de gemeente de verouderde speeltuin aanpakken. In plaats van ambtenaren de inrichting te laten kiezen, wil de dorpsraad daar juist de omwonenden en de kinderen actief bij betrekken. Zij moeten immers uitkijken op het terrein of er spelen. Dorpsbewoners wordt zodoende gevraagd mee te denken. Wensenlijstjes zijn welkom en op de website van de dorpsraad staat zelfs een plattegrondje van het terrein. Dit kan worden uitgeprint om er eigen schetsen op te maken.

Pluktuin

Alle suggesties zijn welkom; uiteraard welke speeltoestellen er moeten komen, maar wellicht zijn er wensen voor bepaalde bomen, struiken, een moes- of pluktuin of bankjes. ,,Het moet een speeltuin worden waar kinderen graag spelen en omwonenden van genieten", stelt de dorpsraad.  Schetsen en ideeën kunnen tot en met zondag 21 april worden ingeleverd bij Pastoor Willemsstraat 9.

Quote

Het moet een speeltuin worden waar kinderen graag spelen en omwonenden van genieten

Dorpsraad Lamswaarde
BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement