Volledig scherm
PREMIUM
Het afzetlint is gespannen, bewoners kijken toe. © Sheila van Doorsselaer

Hulst maakt begin met omstreden afsluiting Frans van Waesberghestraat

HULST - Met het zetten van hekken en een afzetlint is vanochtend een begin gemaakt met het afzetten van een deel van de Frans van Waesberghestraat in Hulst. 

Ondanks bezwaren van bewoners en ondernemers zet de gemeente de afzetting, die acht maanden gaat duren, toch door. Aangezien de afsluiting pas dinsdag bekend werd gemaakt, is er ook geen tijd de bezwaarprocedure af te wachten. Over die gebrekkige communicatie heeft de gemeente al uitgebreid excuses gemaakt. Het straatgedeelte wordt ingericht als bouwopslag ten behoeve van twee nieuwbouwprojecten in dat deel van de binnenstad. Volgens de aannemers is er geen andere geschikte plaats in de buurt om als opslag te dienen.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. 26 februari: Lezing over Amsterdam in Sas van Gent

    26 februari: Lezing over Amsterdam in Sas van Gent

    De Heemkundige Kring Sas van Gent organiseert op dinsdag 26 februari een lezing genaamd ‘Amsterdam in beeld(en), met hier en daar een Zeeuws sausje’. Tijdens deze lezing zal enthousiaste gids in Amsterdam, Theo Sarneel, heel wat verhalen vertellen over de geschiedenis, de cultuur en het hedendaagse leven van de stad. Theo neemt je mee door bijna 800 jaar Amsterdam en tipt daar waar het kan, de Zeeuwse invloeden even aan. De avond vangt aan om 19.30 uur en de toegang is gratis. Locatie van de lezing zal zijn bij MFC de Statie aan de Canadalaan in Sas van Gent.