De kruising van de Grote Bagijnestraat, Nieuweweg en Schuttershof is dicht. Er wordt hard gewerkt in de straten rond de Graauwse Poort. De straten krijgen nieuwe riolering en worden heringericht.
Volledig scherm
PREMIUM
De kruising van de Grote Bagijnestraat, Nieuweweg en Schuttershof is dicht. Er wordt hard gewerkt in de straten rond de Graauwse Poort. De straten krijgen nieuwe riolering en worden heringericht. © Anne Hana

Hulst is flink op de schop. Hoe kom je erin en hoe rij je er weer uit?

HULST - In gedachten verzonken door de Hulster binnenstad rijden? Vergeet het maar. Je moet momenteel heel goed opletten: een aantal straten is afgesloten en rijrichtingen zijn omgedraaid. ,,Maar, er is altijd een uitweg!”

  1. Discotheek Disco Love komt misschien nog één keer terug; op het water

    Discotheek Disco Love komt misschien nog één keer terug; op het water

    ,,Een invasie van tweeduizend jongeren komt ieder weekend naar Kloosterzande”, meldt een tv-presentatrice ernstig, in 1987. Discotheek Disco Love was toen dé grote trekker voor Bevelandse jongeren. Ze kwamen met de veerboot naar Zeeuws-Vlaanderen om te stappen. Disco Love is al lang dicht, maar ondernemer Arjan de Vlieger heeft plannen voor een bijzondere reünie. Hij wil een Disco Loveboot op de Westerschelde laten varen volgend voorjaar.