De Faam en De Bevelander verdwijnen. Eind volgende maand komt de laatste editie uit.
Volledig scherm
De Faam en De Bevelander verdwijnen. Eind volgende maand komt de laatste editie uit. © Ernst-Jan Rozendaal

Huis-aan-huiskranten De Faam en De Bevelander verdwijnen

MIDDELBURG - De regionale huis-aan-huisbladen De Faam (Walcheren) en De Bevelander verdwijnen eind juni. Op Walcheren komen er drie lokale bladen voor terug, op de Bevelanden gaat het weekblad op in bestaande lokale bladen. 

 1. De moord op een Vlissingse pompbediende of de vermissing van Herman Ploegstra: die los je niet in drie minuutjes op
  PREMIUM

  De moord op een Vlissingse pompbedien­de of de vermissing van Herman Ploegstra: die los je niet in drie minuutjes op

  De vermoorde vrouw in Westdorpe, een bomaanslag in Middelburg of de mysterieuze verdwijning van Herman Ploegstra uit IJzendijke. De Zeeuwse politie zet regelmatig het populaire tv-programma Opsporing Verzocht in om criminelen te ontmaskeren en moordenaars te traceren. Maar voor hoe lang nog? De NPO snijdt in de zendtijd, minder zaken komen aan bod. Tot teleurstelling van de Zeeuwse politie en presentatrice Anniko van Santen. ,,Een moord kun je niet oplossen in drie minuten.”
 2. Misbruikte dochter (15) spreekt moeder toe in zedenzaak: ‘Je hebt zitten toekijken hoe ik misbruikt werd. Hoe hard ik ook huilde’
  video

  Misbruikte dochter (15) spreekt moeder toe in zedenzaak: ‘Je hebt zitten toekijken hoe ik misbruikt werd. Hoe hard ik ook huilde’

  MIDDELBURG - Op de kop af twee jaar nadat ze door een arrestatieteam van haar bed werd gelicht, moest Tanja D. uit Terneuzen vandaag voor de rechter verschijnen voor haar rol in de Zeeuws-Vlaamse zedenzaak. Als het aan het Openbaar Ministerie ligt, gaat ze voor 10 jaar achter de tralies voor het tien jaar lang (laten) misbruiken van haar twee dochters en een vriendinnetje. ,,De details in deze zaak zijn huiveringwekkend”, benadrukte de officier van justitie nog maar eens.