Boomkunstenaar Peter Verlaan maakt met een kettingzaag en ander gereedschap een kunstwerk uit een stuk esdoorn ter ere van de opening van de Hulster Houtmarkt en omgeving.
Volledig scherm
PREMIUM
Boomkunstenaar Peter Verlaan maakt met een kettingzaag en ander gereedschap een kunstwerk uit een stuk esdoorn ter ere van de opening van de Hulster Houtmarkt en omgeving. © Kelly Thans

Houtmarkt Hulst geopend met staaltje kettingzaagkunst

In iets meer dan twee uur toverde boomkunstenaar Peter Verlaan uit Heinkenszand met zijn kettingzaag een kunstwerk uit een stronk esdoorn. Een cadeau voor de gloednieuwe Houtmarkt in Hulst.

  1. ‘Ik zag hoe al het groen in Zeeland werd weggemaaid, voor mij was het daarmee klaar’
    PREMIUM
    Eens een Zeeuw

    ‘Ik zag hoe al het groen in Zeeland werd weggemaaid, voor mij was het daarmee klaar’

    Tineke Maas (58) groeide op in Goes en woonde al op uiteenlopende plaatsen in Nederland. Ze is al 27 jaar verbonden aan de culturele sector en was directeur van achtereenvolgens De Lochemse Schouwburg, De Hofnar in Valkenswaard, Cool Kunst & Cultuur in Heerhugowaard, Theater Castellum in Alphen aan den Rijn en Stadstheater Zoetermeer en sinds 2018 van de Goudse Schouwburg en Cinema Gouda. ,,Soms zeggen mensen dat ik iets te veel energie heb, stilzitten is niets voor mij.”