Esther Picavet ('t Raedthuys), Eduard van de Wiele ('t Anker) en Dominique van de Voort (Boozz) zijn niet blij dat carnaval niet doorgaat.
Volledig scherm
PREMIUM
Esther Picavet ('t Raedthuys), Eduard van de Wiele ('t Anker) en Dominique van de Voort (Boozz) zijn niet blij dat carnaval niet doorgaat. © Peter Nicolai

Horeca in Hulst baalt van mislopen carnaval:
‘We hadden prima alternatieven bedacht’

HULST - Geen pinten tappen aan de lopende band, geen carnavalsmenu's uitserveren, geen goedmakertje voor de slappere wintermaanden. Bij de horeca in de gemeente Hulst is het nieuws dat carnaval is afgelast, en er ook geen alternatieve activiteiten gehouden mogen worden, hard aangekomen.

  1. Hulp scholen hard nodig bij aanpak jeugdcriminaliteit in Zeeland: ‘Overvallers steeds jonger’
    PREMIUM

    Hulp scholen hard nodig bij aanpak jeugdcrimi­na­li­teit in Zeeland: ‘Overval­lers steeds jonger’

    MIDDELBURG - Politie en justitie maken zich grote zorgen over de toename van het aantal overvallen en berovingen gepleegd door jongeren in Zeeland. Ze zien een trend die zo snel mogelijk gekeerd moet worden en roepen daarbij onder meer de hulp in van scholen en zorginstanties. ,,De jonge leeftijd, soms 14-, 15-jarigen, is schokkend. Waar gaat dit heen? Dit baart echt zorgen”, zegt plaatsvervangend districtschef politie Zeeland-West-Brabant Okke van Gelderen.