Waar het vermaakcentrum zou komen, is het pand aan de Houtmarkt al tijden dichtgetimmerd. Er is nu zicht op een woonbestemming, net zoals boven en naast het pand.
Volledig scherm
Waar het vermaakcentrum zou komen, is het pand aan de Houtmarkt al tijden dichtgetimmerd. Er is nu zicht op een woonbestemming, net zoals boven en naast het pand. © Sheila van Doorsselaer

Hoop op appartementen rond hofje aan Houtmarkt Hulst

HULST -  Er is hoop op een alternatieve invulling van het afgeschoten vermaakcentrum aan de Houtmarkt in Hulst. Bij de gemeente heeft zich een partij gemeld die het pand wil opvullen met appartementen, gelegen rond een hofje. 

  1. De boulevard is van iedereen: en dat maakt het juist zo lastig
    PREMIUM
    REPORTAGE I VIDEO

    De boulevard is van iedereen: en dat maakt het juist zo lastig

    Wonen aan de Vlissingse boulevard. Voor velen is het een droom, voor anderen begint het meer op een nachtmerrie te lijken. Zij zien samenscholende jongeren die alcohol drinken uit scooterkoffers, liggen wakker van scheurende auto’s en knallende motoren, ze kijken uit op overvolle prullenbakken, dealers die lachgasballonnen bijvullen en drugs verkopen. De boulevard verloedert, zeggen zij. Het is er gezellig, zeggen anderen: ‘Wij zijn ook jong geweest.’ Tijd om op onderzoek uit te gaan.